Goede voornemens 2020

 

Eindelijk jouw eigen streefgewicht bereiken in 2020?

Wanneer dat jouw doel is, ben je van harte welkom!

Je staat er niet alleen voor, samen met mij, jouw eigen coach, kom je daar waar je wilt zijn. Op een makkelijke en energieke manier, met alle aandacht voor jou!

Ben jij er klaar mee en wil je er voor gaan...maak dan vrijblijvend een afspraak...en samen gaan we jouw doel bereiken!!

 

Gezond...Slank...Energiek...

 

Powerslim  Balance producten

Producten om op gewicht te blijven: PowerSlim Balance Afvallen is één ding maar op gewicht blijven is net zo belangrijk. Tijdens het PowerSlim programma coach ik je, nadat je je streefgewicht hebt bereikt nog een jaar lang. Zodat je leert om je gezonde leefstijl voort te zetten. Uit ervaring weet ik dat het soms best lastig kan zijn, om ineens zelf verder te moeten en minder houvast te hebben aan weekmenu’s, PowerSlim producten en jouw wekelijkse begeleiding. “Kies ik af en toe voor aardappelen en pasta of vermijd ik altijd koolhydraten? En doe ik dit alleen bij de avondmaaltijd of laat ik ook mijn boterhammen in de ochtend achterwege?” Om over alle keus in de supermarkt nog maar niet te spreken.   

Ik help je graag bij al deze, soms lastige, keuzes! Om jouw gezonde leefstijl voort te zetten is PowerSlim Balance ontwikkeld. PowerSlim Balance is geen programma maar zijn uitgebalanceerde producten, bedoeld om het aanhouden van een koolhydraatarm voedingspatroon zo gemakkelijk en lekker mogelijk te maken. Want we merken allemaal wel eens dat het soms best moeilijk kan zijn om lekkere maaltijden op tafel te zetten die niet te veel tijd kosten maar wel gezond zijn.

Hoe blijf je in balans en bereid je gezonde en lekkere gerechten waarmee je ook je kritische weegschaal in evenwicht houdt? Om jouw gewicht te behouden adviseer ik je dat je op je eetpatroon blijft letten, en blijvend minder koolhydraten en meer eiwitten eet. Met PowerSlim Balance kun je genieten van lekkere, alledaagse producten die lager in koolhydraten zijn dan reguliere producten uit de supermarkt. Daarnaast bevatten de producten meer eiwitten waardoor ze een verzadigd gevoel geven. De producten van PowerSlim Balance zijn door diëtisten ontwikkeld, waarbij koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels optimaal tot elkaar in verhouding staan.

Je staat er niet alleen voor! Met Powerslim Balance én je eigen voedingscoach blijf jij mooi op gewicht en kun jij met volop energie datgene doen wat je belangrijk vindt!