Dr. Juchheim

Het Dr. Juchheim verhaal

Dr. med. Jürgen Juchheim is sinds 35 jaar praktiserend arts in het centrum van München. Zijn specialisatie ligt op het gebied van immunologie, cosmetische en regeneratieve geneeskunde, wat voor hem niet tegenstrijdig is maar juist wel een uitdrukking van zijn overtuiging, dat uiterlijke schoonheid met innerlijk evenwicht en welzijn samen moeten lopen. Alleen dan is een mens aantrekkelijk en mooi, onafhankelijk van zijn leeftijd en levensomstandigheden.

Het verbeteren van het uiterlijk zorgt voor een stabilisatie van het innerlijke evenwicht. Een mooi, verzorgd verschijningsbeeld versterkt het zelfbewustzijn, verhoogd de uitstraling en aantrekkelijkheid. Dit holistische samenspel, zich van binnen en buiten te versterken en in harmonie met zich zelf te leven, bepaald al sinds meer dan 30 jaar het werken als arts in Duitsland.

In zijn praktijk helpt hij al sinds lange tijd beroemde en welvarende mensen tot betere gezondheid en mooier uiterlijk te komen. Hierbij werd hij keer op keer gevraagd welke cosmetische producten zijn behandeling kunnen ondersteunen. Omdat er op de markt niets te vinden was ontstond zijn eigen visie, om cosmetica te ontwikkelen op basis van natuurlijke en modernste High Tech werkstoffen met betere, direct zichtbare en langdurige werking. Dat was de geboorte van de effect-cosmetica.