PowerSlim Center EVA Voeding & Lifestyle

 

Wil jij investeren in een gezonde leefstijl én jezelf fitter voelen door succesvol af te vallen? Dan ben ik op zoek naar jou! 

 

Met PowerSlim heb jij gegarandeerd resultaat met het, op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde, nieuwe behandelplan. Met mijn hulp, als voedingscoach, zorg ik dat je met de heerlijke PowerSlim produkten zonder honger en op een makkelijke manier kunt afvallen. 

PowerSlim is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect.

Wil jij eerst weten of PowerSlim voor jou kan werken? Neem dan contact met mij op, in een geheel vrijblijvend en gratis adviesconsult bespreken we de mogelijkheden voor jou.

Je staat er niet alleen voor, ik ben jouw stok achter de deur en help je je streefgewicht te behalen. Tevens begeleid ik je nog een jaar lang gratis om terugval te voorkomen.

Zet die eerste stap en voel je al na 2 weken slanker en fitter!
Neem contact op of maak een afspraak in de agenda.
 

 

  • Bij EVA Voeding & Lifestyle wordt er altijd gekeken naar jou persoonlijke omstandigheden en daar wordt het       programma op aangepast.
  • Bij EVA Voeding & Lifestyle draait de begeleiding om jou, wat heb jij nodig, hoe kom jij weer lekker in je vel, gezond slank, energiek en in balans!

                                                               

Feiten en fabels dieten:

‘Ik heb al van alles geprobeerd maar ik houd het meestal niet langer dan 2 maanden vol om daarna weer meer aan te komen’

Bij de zgn. crash diëten is het vaak een zaak van volhouden, dat klopt, als je daarna weer in je oude gewoonte vervalt kom je des te meer aan. Zo’n dieet heeft dus niet de voorkeur om af te vallen, meestal val je wel snel enkele kilo’s af, maar het resultaat op langere termijn is meer aankomen en jezelf niet prettig voelen. Zeker wanneer je al vele diëten geprobeerd hebt is PowerSlim® dé manier om nu echt voor eens en altijd van extra kilo's af te komen. Je voelt je lekkerder, energieker en daardoor beter in je vel!

‘ik eet toch écht heel weinig maar sinds ik de 40 gepasseerd ben kom ik steevast enkele kilo’s per jaar aan, ondertussen baal ik er echt van’

Weinig eten garandeert geen gewichtsverlies, sterker nog, als je te weinig eet kom je aan zodra je wat meer eet bv. in het weekend of bij speciale gelegenheden. Je stofwisseling komt in de ‘spaarstand’ te staan waardoor je minder verbruikt in rust. Ook na de 40 jaar moet je voldoende eten en heb je gezonde voedingsstoffen hard nodig. Powerslim® zorgt ervoor dat je met voldoende gezonde en lekkere voeding op een goed gewicht komt én blijft.

In mijn praktijk neem ik de tijd en heb ik alle aandacht om te kijken wat voor jou de beste aanpassingen zijn. Jij bent degene die richting geeft aan de begeleiding, en dat wat nodig is om jou op het goede spoor te zetten. Zodoende zorg je dat je een blijvend fit, energiek en positief evenwicht in je leven kunt bereiken.

 

T: 06-25470761 of mail : info AT evavoedingscoach DOT nl