Gewichtsbeheersing met het PowerSlim slankprogramma

 

Gezond afvallen onder persoonlijke begeleiding zonder hongergevoel!

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld voedingsprogramma dat je volgt samen met mij, je voedingscoach. Met PowerSlim ga je niet minder, maar anders eten. Driemaal per dag eet je een volwaardige maaltijd en drie keer per dag kun je genieten van een lekker tussendoortje. De PowerSlim producten zijn arm aan koolhydraten, maar rijk aan eiwitten. Die combinatie zorgt ervoor dat je lichaam het opgeslagen vet gaat verbranden. Je verliest vet en dus kilo’s, terwijl je goed verzadigd bent en je je gewoon lekker voelt. Eenmaal op je streefgewicht, begeleid ik je nog een jaar en leer je aan de hand van thema’s (in balans blijven, etiketten lezen, omgaan met verleidingen, feestdagen, etc. etc.) je lagere gewicht vast te houden.

 

Voordelen van Powerslim:

  • 5-6 eetmomenten op een dag = GEEN HONGER
  • Het snelle resultaat houdt je gemotiveerd
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Verlaging bloeddruk
  • Vermindering overgangsklachten

Afvallen was nog nooit zo makkelijk, smakelijk en vooral succesvol!!

 

Blijvend resultaat

Na het behalen van je streefgewicht blijf je nog één jaar lang terugkomen in de praktijk, je stok achter de deur, zo is terugval NIET mogelijk.

Nieuw is het feit dat er voor jou een mooie cursusmap klaar ligt om al je doelen en informatie over het aanpassen van je leefstijl in te doen. Maandelijks breng je een bezoek aan de praktijk en wordt er een onderdeel met je besproken. Zo heb je niet alleen een stok achter de deur maar kun jij met de juiste kennis de juiste keuzes blijven maken! 
Geheel gratis is deze cursus voor iedereen die het Powerslim-programma gevolgd heeft!!
PowerSlim blijkt ook hèt meest succesvolle slankprogramma te zijn tijdens de overgang.


Wil jij meer , maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis vrijblijvend  adviesgesprek bij EVA Voeding & Lifestyle.

T: 06-25470761 of mail: info AT evavoedingscoach DOT nl

 

Wacht niet tot morgen, maar begin vandaag. Tot Snel!