Werkwijze en Kosten

 

Voordat je begint bespreken we in een vrijblijvend gesprek wat je wensen en doelstellingen zijn. Na het eerste gesprek kom je wekelijks terug om te meten en te wegen. Daarnaast begeleid en motiveer ik je bij het afvallen. Driemaal per dag eet je een volwaardige maaltijd en drie keer per dag kun je genieten van een lekker tussendoortje. De PowerSlim producten zijn arm aan koolhydraten, maar rijk aan eiwitten. Die combinatie zorgt ervoor dat je lichaam het opgeslagen vet gaat verbranden. Je verliest vet en dus kilo’s, terwijl je goed verzadigd bent en je je gewoon lekker voelt.
Samen gaan we jouw doelen bereiken!

 

Wat zijn de voordelen van het PowerSlim programma?

Onze klanten raken niet uitgepraat over de voordelen van PowerSlim:

  • ze raken vooral vetmassa kwijt, terwijl de spiermassa behouden blijft en krijgen dus een prachtig figuur
  • ze hebben totaal geen honger, want met PowerSlim heb je zesmaal per dag een ‘eetmoment’
  • de producten zijn erg lekker en de recepten eenvoudig, verrassend en smakelijk
  • de persoonlijke begeleiding is professioneel en effectief
  • het afvallen gaat in een mooi tempo en het effect is blijvend
  • PowerSlim is de investering dubbel en dwars waard


Wat kost het PowerSlim programma?

Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,75. Heb je 5 producten per dag nodig dan investeer je ca. € 13,25
per dag en tussen de € 85,00 en € 95,00 per week in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt.  

Het PowerSlim starterspakket kost € 159,-. In dit pakket zitten 45 maaltijden, dit is voldoende voor ca. 9 dagen. Ook de shaker die je nodig hebt zit al in het pakket en voldoende vitamines en mineralen voor een maand. Bovendien ontvang je het Power Slim kookboek “Voeding en gewicht in evenwicht” met heerlijke recepten.
Als je na het gratis advies en intake t.w.v. € 49,00 besluit om het PowerSlim traject met mij te starten dan zit de begeleiding daarbij inbegrepen tot je je streefgewicht hebt bereikt, en nog 1 jaar daarna zodat je ook op gewicht blijft!


Werkt PowerSlim echt?

Wij hebben al veel klanten begeleid bij het bereiken en behouden van een gezond en lager lichaamsgewicht. Met PowerSlim kunnen vrouwen 1-1,5 kilo per week afvallen en mannen 1,5-2 kilo per week. Weken achter elkaar, zonder hongergevoel, met behoud van spiermassa en toename van energie.

 

Met het PowerSlim slankprogramma sta jij er niet alleen voor!

  


Tijdens de overgang verandert je lichaam en hierdoor kun je in gewicht toenemen. Vaak is het in deze periode moeilijker om af te vallen, met het PowerSlim programma kun jij op een verantwoorde en lekkere manier afvallen tot een gezond gewicht én dit behouden. Je lichaam verandert niet alleen, maar vaak ook je gedachten en concentratie. Soms heb je even iemand nodig die samen met jou kijkt naar mogelijkheden om je klachten aan te pakken en hoe je voor jezelf weer doelen kunt stellen, daar krijg je dan weer energie van. 


      PowerSlim Center  

Vitaal, gezond en energiek leven!  

Verantwoord afslanken met heerlijke gezonde produkten onder deskundige en motiverende begeleiding, SUCCES verzekerd! 
De consulten duren max. 1/2 uur en zijn afhankelijk van de wekelijkse resultaten.
Neem contact op en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Resultaatgericht, persoonlijk en effectief afvallen!


T: 06-25470761 of mail : info AT evavoedingscoach DOT nl